Resultaten peerassesment

DARE TO DREAM

Resultaten peerassesment

Bij de eerste peerassesment kreeg ik positieve commentaren. Ik werd gezien als een toegankelijk- en vertrouwenspersoon waar iedereen zich veilig bij voelt. De positieve commentaren over de groepssfeer werden vooral naar mij toegewezen. Ik zorg ervoor dat iedereen bij de opdrachten betrokken is en dat er niemand uit de boot valt.

Mijn grootste actiepunt was vooral dat ik wat vaker mijn mening mag zeggen en niet bang moet zijn om hiervoor uit te komen. Wat ik heel fijn vond om te horen was dat ze mijn mening echt appreciëren.

Bij de tweede peerassesment bleven deze commentaren zo goed als hetzelfde. Er werd wel gezegd dat ik gegroeid was in het uiten van mijn mening. Wat er dan wel weer naar boven kwam is dat ik vaak wat chaotisch en ongestructureerd kan overkomen wanneer ik dit doe. Door mijn enthousiasme komt dit puntje wat meer in mij naar boven.

Bij dit gesprek kwam de ‘Stinky Fish’ techniek aan bod. Hierbij kon iedereen eerst individueel zijn zorgen en angsten opschrijven. Als iedereen dit had gedaan gingen we de kring rond zodat we elk om de beurt aan het woord kwamen en ons hart konden luchten. We merkten dat dit wel eens deugd deed om te doen en dat de ‘Stinky Fish’ hierbij een duwtje in de rug was.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *