Ode’s logo

DARE TO DREAM

Ode’s logo

Ik ben een zon vol enthousiasme en positiviteit, ondanks de vele uitdagingen (bergen) die ik aanga, probeer ik nog steeds te stralen. Want met elke berg die je overwonnen hebt, ben je weer een ervaring rijker. De bergen hebben het kleur paars gekregen omdat ik deze uitdagingen zo creatief mogelijk probeer aan te pakken.

De stralen staan voor mijn onzelfzuchtigheid voor mensen en sociale projecten. Ik probeer iedereen en alles te helpen waar ik maar kan. Dit wordt gesymboliseerd door de stralen van mijn zon die alle kanten op gaan. De stralen hebben het kleur oranje gekregen dat staat voor vriendelijkheid.

Af en toe wil ik te veel hooi op mijn vork nemen waardoor ik wat minder fel kan schijnen. Om dit te vermijden is de maan er, hij of zij zal ervoor zorgen dat er af en toe wat minder druk op mijn schouders valt en dat ik eens kan rusten maar nog steeds zal schijnen.

De kleuren geel en rood zijn ook heel erg duidelijk te zien in mijn karaktereigenschappen, dit heb ik gedaan omdat dit de twee kleuren waren die het duidelijkst aanwezig zijn in mijn DISC-Test.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *