Is Ode Carron gevraagd voor de Young Women in Public Affairs award 2020?

DARE TO DREAM

Is Ode Carron gevraagd voor de Young Women in Public Affairs award 2020?

Ik ontving een mail van Bram De Muynck (coach aan de Howest) waarin stond dat ik kon meedaan aan de Jane M Klausman Award georganiseerd door de organisatie Zonta. Dit is een organisatie voor ondernemende vrouwen die elkaar helpen met het ondersteunen en met het hogerop helpen van collega’s. 

Ik schreef mij in voor de Young Women in Public Affairs award 2020, voor de Jane M Klausman Award ben ik nog te jong. Samen met mijn opa stelde ik mijn kandidatuur op. Hij wist mij te zeggen dat ik moest opvallen tussen alle inschrijvingen. Na het insturen ontving ik algauw een mail terug dat ik op gesprek mocht gaan.

Om 10u50 werd ik verwacht in Leiegalm 4 8500 te Kortrijk. Een comité van vijf vrouwen van verschillende leeftijden stond me op te wachten. Ik stelde mij voor aan de hand van mijn persoonlijkheidskaarten. Dit is een kaartspel waar mijn vaardigheden, interesses, ervaringen… worden naar voor gebracht geleidt door een kleurenlegende.

Ongeveer een week na de selecties ontving ik een mail waarin stond dat ik niet gekozen was. Dit was zowel een opluchting als een kleine teleurstelling. In de mail heeft het comité samen een mooi onderbouwde feedback gegeven, met nog een bijlage van de Jane M Klausman Award. De vrouwen waren erg fan van mijn originele manier van voorstellen en mijn sociaal engagement. Deze mail voelde als een duwtje in de rug die ik nog eens nodig had om door te blijven gaan met wat ik bezig ben.

Zonta International Foundation > Our Programs > Educational Programs > Young Women in Public Affairs. (z.d.). Geraadpleegd 2 mei 2020, van https://foundation.zonta.org/Our-Programs/Educational-Programs/Young-Women-in-Public-Affairs-Award

Zonta Kortrijk—Startpagina. (z.d.). Geraadpleegd 2 mei 2020, van https://www.facebook.com/Zonta.Kortrijk.Belgium/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *