Creatieve tijdsgeestingenieurs

DARE TO DREAM

Creatieve tijdsgeestingenieurs

Samen met empathie is creativiteit een van de superkrachten die ons als mens kenmerken. Via creativiteit maak je een conceptueel idee tastbaar, en dus interpreteerbaar en deelbaar.Lien De Ruyck van We Are Tribe —

Het is op dit moment van groot belang dat we duurzame en vernieuwende design- en businessmodellen onderzoeken. Om dit te kunnen zijn we aan het overschakelen van design thinking naar transition thinking. In plaats van het inzetten op de klant en service, moeten we meer beginnen inzetten op de maatshappij. Het ontwerpdenken op lange termijn moet goed worden ingezet voor het systeem, het collectief en de planeet.

We are Tribe is een stam van freelance creatieve activisten die bereid zijn om complexe sociale, ecologische en ondernemersuitdagingen aan te pakken door middel van onze creatieve interventies. Daarom zitten er bij We Are Tribe mensen met verschillende achtergronden, van copywriters over landschapsarchitecten tot onderwijsspecialisten, en schrikken we er niet voor terug om het grote publiek aan te spreken.  Dit zijn één voor één ook vrijwilligers.

Ik ben alvast bereid om mij meer open te zetten om te luisteren naar de ideeën en conclusies van de creatieve tijdsgeestingenieurs. Wat denk jij hierover, zijn zij onze reddende engels voor de toekomst? Laat iets weten in de opmerkingen en dan kunnen we hierover in gesprek gaan.

Lees hier zelf eens het artikel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *