Chiro Okido Gullegem

DARE TO DREAM

Chiro Okido Gullegem

Sinds Augustus 2019 ben ik Chiro leidster geworden bij Chiro Okido Gullegem. In September werd er onthuld dat ik samen met vijf leiders voor een bende super enthousiaste sloebers kwam te staan! Elke zondag ravotten we er samen op los van 14u tot 17u. In deze drie uren leven we ons volledig uit de in de spelletjes!

Éen keer doorheen het jaar gaan we met de drie jongste groepen samen op weekend. Dit zal alvast een weekend vol plezier worden. In de zomer gaan we altijd op kamp van 21 juli tot en met 31 juli, tien dagen vol leute, vrienden en buiten spelen.

Elke vrijdag hebben we vergadering met de volledige leidingsbende, hier bespreken we allerlei zaken zodat de Chiro op en top blijft draaien. De zaterdagavond wordt er dan apsi-bar georganiseerd waar de oudste groep welkom op is, dit zorgt ervoor dat er al een band ontstaat tussen de toekomstige leiding en de leidingsbende zelf.

Doorheen het jaar organiseren we ook talloze evenementen, bijvoorbeeld een quiz, een fuif, groepsfeesten…

Ik hou ervan om deze vriendengroep wekelijks terug te zien en elke zondag wordt ik gelukkig van de lachende gezichten van de kinderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *